• vin. mart. 31st, 2023

Kit Epilare Ceara Duo Velvet Skin, SensoPRO Milano

Kit Epilare Ceara Duo Velvet Skin, SensoPRO Milano este kitul perfect pentru o sedinta de epilare rapida si eficienta. Duo Velvet Skin este kitul de epilare potrivit atat pentru femei cat si pentru barbati. Acum, toate produsele de care ai nevoie sunt in acest kit unic:

– 1 buc x Incalzitor Ceara PRO WAX 150 – SensoPRO Milano, 500ml

– 1 buc x Ceara perle Azulene 100g, SensoPRO Milano
– 1 buc x Ceara perle Miere 100g, SensoPRO Milano
– 1 buc x Ceara perle Aloe 100g, SensoPRO Milano
– 1 buc x Ceara perle Black Pearls 100g, SensoPRO Milano
Ceara- nuantele sunt in functie de stocul disponibil!

– 1 buc x Ulei dupa epilare Musetel, 100ml, SensoPRO Milano- aroma in functie de stocul disponibil

– 10 buc x Spatula mare ceara, SensoPRO Milano

– 10 buc x Spatula mica ceara, SensoPRO Milano

Incalzitorul de ceara PRO WAX 150, SensoPRO Milano topeste toate tipurile de ceara si are o capacitate de 500ml. Decantorul dispune de un recipient interior din metal inoxidabil. Temperatura acestuia se regleaza usor, cu ajutorul rotitei.

Cele 4 arome de ceara azulene, miere si aloe, black pearls te ajuta sa testezi si sa decizi ce aroma se potriveste cel mai bine tipului tau de piele. Ceara, se aplica pe zona aleasa si se smulge in sensul invers cresterii firelor de par. Se poate folosi pentru cosmetizare sprancene, epilare mustata, axila, maini, picioare, inclusiv zona inghinala. Ceara cu textura extra-fina lasa pielea catifelata. Mai mult decat atat, ceara epilatoare stimuleaza regenerarea pielii dupa epilare.

Spatulele, diverse dimensiuni, te ajuta sa optimizezi la maxim procesul de epilare. Pentru fata si zonele delicate poti folosi spatulele medii, in timp ce pentru corp, poti folosi spatulele mari.

La final, aplica ulei dupa epilare pentru indepartarea reziduurilor lipicioase si hidratarea pielii.

Kit Epilare Ceara Duo Velvet Skin, SensoPRO Milano