• sâm. mart. 25th, 2023

Motoburghiul O’Mac MB 4500 cu motor de 4,5 CP și forează pământul cu mai mult spor ca niciodată! Pret 2799.00 lei

Descoperă o modalitate eficientă de a fora pământul, indiferent de scop. De la săparea gropilor pentru plantarea pomilor, construirea unui gard sau montarea stâlpilor de iluminat, acest accesoriu își face treaba și mulțumește orice gospodar. Cu motoburghiul MB 4500 din gama O’MAC Professional ai performanțe înalte și stabilitate, chiar și la nivelul maxim de vibrații.

Este un echipament ușor de manevrat, cu motor în doi timpi și funcționare pe benzină. Capacitatea rezervorului este de 1,2 L iar carburatorul este de tip diafragmă cu valvă de rotație.

Motoburghiul O’Mac MB 4500 cu motor de 4,5 CP

Forează cu spor pământul

Datorită demarorului manual cu Easy start, acest motosfredel marca O’MAC pornește ușor, chiar și după perioade mai lungi de inactivitate. Este un echipament ușor de întreținut și curățat, care nu este pretențios când vine vorba de depozitare. Acesta are specificații tehnice înalte, pentru gospodari care iau parte la lucrări ample din silvicultură, horticultură, agricultură sau amenajarea teritoriului. Specificațiile fac din acest motoburghiu unul din cele mai rezistente și performante echipamente de forare pe care le poate manevra un om.

Motoburghiul O’MAC MB 4500 este rezistent la vibrații, poate fi manevrat de până la 2 persoane și este dotat cu pompă de amorsare și sistem de rezistență la șoc. Acesta vine la pachet cu 2 burghie de diametru diferit, pentru o diversifica dimensiunea lucrărilor ce pot fi executate.

Pentru că suntem la curent cu nevoile fiecărui gospodar, am adus în stocul O’Mac tot ce-ți trebuie ție! Alege chiar astăzi motoburghiul O’Mac MB 4500 cu motor de 4,5 CP și forează pământul cu mai mult spor ca niciodată!