• lun. mart. 20th, 2023

Motocultoare O’Mac – munca pamantului nu a fost niciodata mai usoara, finantare in rate fara dobanda

E timpul sa te bucuri de roadele muncii tale si sa uiti de zilele cand sapai intreg pamantul manual, incercand sa gasesti oameni care sa te ajute zilnic. Cu ajutorul motocultoarelor O’Mac totul este mai usor. Singurul lucru pe care trebuie sa il faci acum, este sa manevrezi utilajul, prin intermediul manerelor ergonomice, care-ti ofera o pozitie facila, ce nu o sa-ti oboseasca bratele. Motocultoarele profesionale au o putere sporita a motorului, care face fata cu brio oricarui tip de teren agricol. Magazinul nostru iti ofera o gama variata, care cuprinde si motocultorul O’Mac MC 8000, ce functioneaza cu ajutorul benzinei, dar si modelul O’Mac MC 800. Acesta te va ajuta si in lupta cu buruienile, dar poti opta si pentru un atomizor, care pulverizeaza eficient pesticidele necesare.

Motocultoare profesionale pentru gradina ta

Motocultoarele profesionale pot fi utilizate cu succes in gradina ta, oferind un rezultat rapid, fara ca tu sa depui un efort sporit. Alaturi de acestea, poti achizitiona si motoferastraie cu ajutorul carora sa cureti rapid crengile uscate, sau chiar topoare si unelte forestiere, daca lemnele uscate necesita acest lucru. Daca pamantul pe care urmeaza sa lucrezi este mai mare, nu trebuie sa iti faci griji in privinta combustibilului. Impreuna cu noul tau motocultor O’Mac, alege si o canistra, cu care poti realimenta oricand ai nevoie. Descopera frumusetea agriculturii si placerea de a lucra pamantul, cu ajutorul ustensilelor potrivite.

Motocultivator Verdina HSD1G-80BS (Motor B&S) + Set 4 Accesorii, pret 4199.00 lei

Motoprășitoarea Verdina este dotată cu un motor Briggs & Stratton puternic și beneficiază de un set de accesorii opționale pentru diverse operațiuni agricole. Acest utilaj se adresează în special celor care doresc să cultive grădini de legume.

Designul compact, ergonomic și robust facilitează deplasarea ușoară, depozitarea în spații reduse, dar și manevrabilitatea acestor utilaje.

Roți de cauciuc incluse în prețul utilajului.

Accesorii incluse in pachet:

• 2 x roti de cauciuc

• 2 x roti metalice

• 1 x plug cu un brazdar

• 1 x plug pentru scos cartofi

• 1 x plug bilonat reglabie

Specificații tehnice

Producător motor: Briggs & Stratton

Tip motor: Seria 950

Cilindree: 208 cm³

Putere: 4.8 kW (3.600 rpm)

Transmisie: Curea + Lanț

Viteze: 2 înainte + 1 inapoi

Mâner: Reglabil

Adâncime de lucru: 120 – 220 cm

Lățime de lucru maximă: 80 cm

Greutate: 82 kg