• sâm. mart. 25th, 2023

Beneficii Hipp Cereale cu lapte și fructe de pădure, +6 luni

HiPP Cereale cu fructe de pădure, 250g. De la 6 luni- În formă instant, conţin lapte de continuare potrivit vârstei copilului, cu calciu și vitamina D – pentru oase; zinc și vitamina A – pentru sistemul imunitar; iod – pentru tiroidă; vitamina C –  pentru absorbţia fierului; acizi grași Omega-3 (ALA) – pentru dezvoltarea creierului și a ţesutului nervos; galacto-oligozaharide din lactoză; cereale valoroase, ușor de digerat (fără gluten). Ambalat în atmosfera protectoare. Se prepară cu apă. Potrivite ca masa pentru copiii care au început diversificarea, în completarea alăptării sau hrănirii cu biberonul.  Fără arome artificiale, adaos de coloranți* sau conservanți* / * conform legii.

Cereale cu lapte și fructe de pădure, +6 luniInformații importante! Pentru a asigura sănătatea copilului dumneavoastră vă rugăm preparați produsul conform instrucţiunilor și cantităţilor indicate. întotdeauna utilizaţi o linguriţă când hrăniţi copilul și preparaţi o masă proaspătă de fiecare dată. Sigilaţi bine pachetul după fiecare deschidere și depozitaţi cutia la temperatura camerei, într-un loc uscat. Vă rugăm nu încălziţi masa la microunde – risc de arsuri! Asiguraţi igiena dentară a copilului dumneavoastră începând cu apariţia primului dinte, înainte de culcare, și nu-i mai dați nimic să mănânce ulterior. Vă rugăm acordați atenție unei alimentații echilibrate și unui mod de viață sănătos.

Ingrediente Hipp Cereale cu lapte și fructe de pădure, +6 luni:

 45% lapte de continuare (lapte praf degresat, produs din zer, uleiuri vegetale (ulei de floarea soarelui, ulei din seminţe de răpită, ulei de cocos), făină de orez, vitamina C, sulfat feros, sulfat de zinc, vitamina E, niacină, acid pantotenic, vitamina B₁, vitamina A, vitamina B2, vitamina B6, iodat de potasiu, acid folic, sulfat de cupru, vitamina K, selenat de sodiu, vitamina D, biotină), dextroză, făină de orez, făină de porumb, lapte praf degresat, galacto-oligozaharide din lactoză, 2,4% pudra de fructe (căpșuni, suc de zmeură, suc de coacăze negre), maltodextrină, sirop de glucoză, carbonat de calciu, extract de căpșuni, pudră din suc de sfeclă roșie, vitamina C, vitamina B₁, vitamina A, vitamina D. Se păstrează la temperatura camerei, într-un loc uscat. A se folosi în 3-4 săptămâni din momentul deschiderii. Acest produs a părăsit fabrica noastră în condiţii perfecete – vă rugăm să verificaţi integritatea ambalajului înainte de a folosi produsul.