• vin. mart. 31st, 2023

O modalitate inteligentă și ușoară de a-ți curăța întreaga casă – Rovus Storm Vac aspirator multifunctional fara sac

Aspiratorul tău este greu și nu poate fi manevrat cu ușurință? Nu poți aspira covorarele, colțurile casei sau sub mobilier? Noi avem soluția! Aspirator Storm Vac – ideal pentru nevoile tale, vine cu un nou design compact și elegant!

Rovus Storm Vac aspirator multifunctional

Design 2în1 – cureți rapid și ușor orice colț al casei tale

Rovus Storm Vac este un aspirator multifunctional – care poate fi schimbat cu ușurință dintr-un aspirator vertical într-unul de mână. Duza pentru spații înguste te ajută să cureți colțurile greu accesibile în care se adună praf, fire de păr, firimituri și multe altele. Cablul de alimentare de 5 m oferă o rază mare de curățare, ceea ce înseamnă că nu mai trebuie să schimbi prizele prea des.

Filtru HEPA lavabil – pentru un aer și mai curat

Filtrează eficient și ajută la captarea particulelor mici și a declanșatorilor de alergie microscopică, cum ar fi acarienii, sporii de mucegai sau mizeria facută de animalele de companie. Acest lucru împiedică bacteriile să rămână în aer și creează un mediu de locuit sănătos pentru întreaga familie. Când filtrul HEPA se murdărește, poți pur și simplu să-l scoți, să-l speli și să-l refolosești ulterior.

Design fără sac, ușor de întreținut

Nu doar filtrul lavabil face ca aspiratorul să fie ușor de păstrat și de întreținut – -cu designul fără sac economisești timp și bani! Recipientul de colectare are o capacitate de 700 ml și este transparent, ceea ce înseamnă că poți vedea cu ușurință când trebuie golit sau poți găsi cu ușurință obiectele pe care le-ai aspirat accidental. Printr-o simplă apasare de buton golești mizeria adunată în recipientul de colectare – este atât de simplu!