• vin. mart. 31st, 2023

3in1 – Jucarie incantatoare, perna si patura sau prosop – Familia bufnitelor expresive

ByMagazin universal

ian. 4, 2023

Optează pentru emoții sănătoase și o familie iubitoare

O bufniță înțeleaptă știe că este important să ai grijă atât de sentimentele tale, cât și de cele ale celor din jurul tău, pentru a te bucura de o viață fericită și împlinită, alături de o familie puternică și iubitoare. De aceea, Dormeo își face cunoștință cu setul-cadou format din 6 bufnițe expresive, ce include 3 generații de bufnițe fermecătoare pentru orele de joacă și somn.

Familia bufnitelor expresive

Trei utilizări practice

Setul poate fi utilizat în 3 moduri diferite și reprezintă un cadou ideal pentru cei dragi, dar și un partener curajos atunci când vrei să călătorești. Bufnița poate să fie: 

 • Dormeo Emotion Owl FamilyO jucărie încântătoare și un prieten iubitor.
 • Dormeo Emotion Owl FamilyO pătură sau un prosop moale, din fleece, care se simte excelent în contact cu pielea. 
 • Dormeo Emotion Owl FamilyO pernă pentru somn oriunde sau oricând este nevoie de confort suplimentar, într-o mașină sau la picnic..

Bufnițele se pot îmbrățișa cu ajutorul unui clips

Toate bufnițele vin, de asemenea, cu o caracteristică nouă, special concepută – un clips pe aripi, astfel încât să se poată îmbrățișa reciproc. Așa drăguț…Pentru că îmbrățisările sunt una dintre cele mai puternice expresii ale iubirii!

Dormeo Emotion Owl Family

Fă cunoștință cu noua ta familie

Familia reprezintă locul în care copiii învață despre această lume și despre propria lor personalitate. Ei dobândesc abilități pentru a supraviețui și a prospera, capacități pentru a-și folosi simțurile și pentru a dobândi noi valori. Familia este esențială atunci când vine vorba de creșterea unei persoane sănătoase și a unei comunități puternice. 

 • Dormeo Emotion Owl FamilyMama bufnițăEa îi învață pe copii să facă diferența între bine și rău și dă cele mai bune îmbrățisări și sărutări, mai ales când aceștia își zgărie genunchii jucându-se afară.Este foarte mândră de reușitele copiilor ei, oricât de mici ar fi, și îi încurajează mereu pe micii pui de bufniță să facă ceea ce le place mai mult, fie că vorbim despre fotbal sau despre tobe. 
 • Dormeo Emotion Owl FamilyTata bufnițăEl îi învață pe copii cât de interesantă este viața. Îi învață să meargă pe bicicletă, să se cațere în cei mai înalți copaci și să înoate în cele mai adânci mări. El știe, totodată, că uneori experiența o capeți doar făcând greșeli. Este alături de micuți atunci când fac primii pași și îi îi sprijină atunci când eșuează. Mai mult de atât, tatăl mereu are grijă de micile bufnițe, protejându-le de pericol, dar, în același timp, încurajându-le să fie independente, mai puternice și mai încrezătoare. 
 • Dormeo Emotion Owl FamilyBunica bufnițăAceasta adoră să privească albumele cu fotografii și să le spună copiilor cât de frumoasă este viața atunci când ai alături familia. Este mereu gata să-și ajute copiii, dându-le sfaturi înțelepte sau pur și simplu îmbrățișându-i în tăcere, ștergându-le lacrimile atunci când sunt copleșiți de emoție.
 • Dormeo Emotion Owl FamilyBunicul bufnițăIubește cuvintele încrucișate, construișete de la 0 orice îi ceri și spune cele mai amuzante glume. Mai mult de atât, îi învață pe copii să joace cărți și le arată copiilor cea mai nouă muzică, deși în realitate este veche.Copiii îi pot dezvălui bunicului orice secret, fiind siguri că acesta nu va râde și nu-l va divulga nimănui. Bunicul este exemplul lor!
 • Dormeo Emotion Owl FamilySora bufnițăEa are cea mai bogată imaginație din lume. Uneori cântă la karaoke și își imaginează că se află într-un videoclip muzical, iar în alte dăți sare pe trambulină și intră în rolul unui astronaut.Ea îl învață pe fratele ei unei limbraj secret, pe care doar ei doi îl cunosc. Sora bufniță savurează din plin discuțiile nocturne cu fratele atunci când părinții lor cred că au adormit. 
 • Dormeo Emotion Owl FamilyFratele bufnițăEste întotdeaua pregătit de distacții, mai ales de cele în care poate să se murdărească. El adoră să facă sport în aer curat, iubește farsele inofensive și se poate juca de la răsărit și până la apus. Este modelul pozitiv al surorii lui și o susține necondiționat. El o ascultă mereu fără să o judece și ea poate fi sigură că are cel mai bun prieten pe viață.

Familia reprezintă cea mai importantă influență din viața unui copil

Familia Bufnițelor Dormeo a fost creată pentru a le arăta copiilor cât de importantă este familia. Ele reprezintă mult mai mult decât o jucărie super moale de pluș cu care pot copiii să doarmă. 

 • Utilizează această colecție pentru a-ți ajuta copilul să înteleagă modul în care funcționează relațiie într-o familie, pentru a construi legături puternice și multe altele.
 • Familia bufnițelor este ideală atât pentru jocurile de rol, cât și pentru cele de imaginație. Cei mari le pot arăta copiilor prin diverse jocuri de rol cât de importante sunt legăturile de familie. 
Dormeo Emotion Owl Family

Fă cunoștință cu Mini Bufnițele din familia Bufnițelor Expresive

Fiecare set 3în1 include un mini prieten de 16 cm înățime – o jucărie moale, suficient de mică pentru a o duce în orice loc și întotdeauna pregătită pentru o îmbrățisare. Nu sunt adorabile?

Dormeo Emotion Owl Family

Bufnițele Expresive Dormeo au zburat deja în mii de case

97% din clienții noștri sunt foarte mulțumiți de acest produs*.

 • Dormeo Emotion Owl Family
 • Dormeo Emotion Owl Family
 • Dormeo Emotion Owl Family
 • Dormeo Emotion Owl Family

* Datele se bazează pe cercetarea piețelor din următoarele țări: Croația, Cehia, Letonia, Macedonia, România, Serbia, Slovacia. Pe un eșantion de: 2.052