• lun. mart. 20th, 2023

Compresor de aer – Umfli, dezumfli si verifici cu usurinta presiunea, pret 129.00 lei

Rovus 360 reprezintă o gamă inteligentă de sisteme și instrumente de curățenie cu aceeași baterie sau unitate de bază și cu o putere mare, pentru cele mai bune rezultate! Acest set de instrumente fără fir te ajută să păstrezi orice colțișor al casei curat și cauciucurile în stare optimă. Le poți folosi oriunde mergi.

Compresor de aer – Umfli, dezumfli si verifici cu usurinta presiunea

Umfli, dezumfli și verifici cu ușurință presiunea

Compresorul de aer funcționează cu unitatea principală a Dispozitivului de spălat cu presiune, fără fir Rovus 360 și poate fi utilizat de nenumărate ori, în orice loc în care ai nevoie să umfli sau să dezumfli în siguranță ceva sau în momentul în care dorești să efectuezi o citire precisă a presiunii, fără a fi nevoie de o sursă de alimentare de la rețea.

Conduci mai sigur și campezi mai bine

Utilizează compresorul de aer, fără fir pentru toate vehiculele care au nevoie de o umflare optimă a anvelopelor – te deplasezi mai sigur, cu un consum mai bun și o durată de viață mai lungă a anvelopelor și, în plus, economisești bani. Păstrează-l în mașină pentru situații de urgență și ia-l când mergi în camping pentru biciclete, bărci și alte obiecte gonflabile, menținând presiunea corectă cu o simplă atingere de buton, astfel încât distracția să nu se oprească niciodată.

Conceput pentru a fi utilizat cu ușurință

Un furtun flexibil te va ajuta să pătrunzi oriunde e nevoie, permițându-ți să plasezi mandrina în orice spațiu îngust. Manometrul mare este ușor de citit și asigură umflarea și dezumflarea la presiunea optimă, fără să existe pericolul ca anvelopa să se spargă sau se explodeze. Fiind portabil și fără fir, îl poți folosi oriunde dorești.

Funcționează cu baterie reîncărcabilă

La fel ca toate sistemele gamei Rovus 360, Compresorul de aer funcționează cu o baterie puternică de litiu, 18V 2000mAh. Bateria poate fi reîncărcată rapid în 60-90 de minute, fiind disponibile și baterii de schimb.

Compresorul de aer funcționează cu unitatea de bază și bateria Dispozitivului de spălat cu presiune, fără fir Rovus 360, vândute separat.