• vin. mart. 31st, 2023

Mobila de bucătărie – Bucatarie Aqua, 240 x 220 x 60 cm

Alege un design adaptabil, pentru bucatarii de orice dimensiune, care nu va provoca disensiune intre ce-ti doresti si spatiul disponibil, pentru ca noi facem totul posibil.
Oferta noastra de mobilier bucatarie cuprinde corpuri spatioase, in care iti vor incapea toate oalele, tacamurile, paharele, electrocasnicele mici, condimentele si alimentele.
Din punct de vedere cromatic si al liniilor care o deseneaza, mobila de bucătărie din gama noastra este echilibrata vizual, fie simpla, daca doresti simplitate, fie elaborata, daca preferi un mobilier care sa dea un pic de greutate zonei din casa in care planifici, concepi si servesti fiecare masa.
Am ales in principal culori neutre, dar avem si modele explozive vizual, cu un rosu la exterior care contrasteaza interesant cu albul de la interior.

Bucatarie Aqua, 240 x 220 x 60 cm

240 x 220 x 60 Cm

Mobila de bucătărie Aqua este atent finisată, cu design contemporan și cu o eleganță aparte grație culorii naturale a materialelor folosite. Fronturile  sunt din Mdf, culoare alb&gri cu finisaj lucios. Mobila de bucatarie Moderna iti ofera un loc social unde sa petreci timp impreuna cu cei dragi.

Este o construcție solidă pentru o utilizare pe o durată foarte lungă de timp. Blatul, de o importanță majoră deoarece oferă o bună desfășurare a activităților, este melaminat termorezistent de grosime 38 mm. Bucătăriile au carcasa demontabilă și nu au corpuri atipice.

SPECIFICATII:

Tip:  Mobila Bucatarie;

Material:  placi aglomerate din lemn + blat termorezistent, mdf vopsit;

Culoare: alb&gri, vopsit;

Caracteristici speciale:

*bucataria contine sistem cu inchidere silentioasa

Instructiuni ingrijire: Evitati expunerea la radiatii solare directe sau folosirea produsului la temperaturi sub zero grade Celsius.

*Acest produs se livreaza demontat!

De asemenea, am acordat timp si aplicarii unor detalii de finete, precum un cordon tactil care creeaza impresia de tesatura, pentru o senzatie la atingere care rupe monotonia si vizual creeaza armonia intre diferitele corpuri ale ansamblului care iti pune in valoare bucataria.
Din perspectiva utilitatii, am mizat pe carte simplitatii si am urmarit sa adaugam varietatii compartimentelor de depozitare si accesorii trainice, care sa asigure o indelungata utilizare.
Materialele de calitate asigura o mare durabilitate a pieselor de mobilier, care nu ies de la noi din atelier fara o inspectie riguroasa a imbinarilor, finisajelor si micilor detalii care te vor face sa te feliciti pentru alegerea ta.
Aspectuos, cu siguranta, dar mobilierul de bucatarii este si foarte practic. Astfel, rolul estetic este secundar, grija noastra principala fiind de a-l face utilitar. De aceea este si foarte usor de intretinut si readus in starea de optima integritate, inevitabilele urme de murdarie indepartandu-se fara dificultate.
Orice ansamblu cu un montaj adecvat se ridica la inaltimea produsului creat si iti va transforma bucataria intr-un spatiu care te va imbia sa primesti musafiri sau doar sa petreci timp sa il admiri.