• lun. mart. 20th, 2023

Scaunul cu rotile este construit pe un cadru din oțel vopsit electrostatic, are o dimensiune a șezutului de 56 cm și se adresează persoanelor având o greutate de până la 225 kg.

Fotoliu rulant 956 Q-60 225 kg

Fotoliul rulant pentru persoane supraponderale este destinat deplasării persoanelor cu mobilitate scăzută sau handicap locomotor temporar sau permanent;
Fotoliul cu antrenare manuală este pliabil pentru a face mai ușoară transportarea lui și este echipat cu roți din cauciuc plin, dotate cu spițe groase. Pentru siguranța pacientului, roțile din spate sunt echipate cu sistem de frânare. Scaunul cu rotile dispune de cotiere rabatabile, ceea ce permite așezarea, ridicarea și transferul utilizatorului cu ușurință. Șezutul și spătarul sunt confecționate din material sintetic moale de culoare neagră, lavabil. Suporturile pentru sprijin picioare se pot regla în înălțime în funcție de necesitățile pacientului și sunt detașabile, facilitând un transfer frontal simplu.
Fotoliul cu rotile se poate utiliza individual de către pacient, cu ajutorul cercurilor laterale autopropulsante de pe roțile din spate sau poate fi manevrat de către un însoțitor.