• vin. mart. 24th, 2023

Fotoliu rulant 809 din piele ecologica

Fotoliul rulant este un fotoliu standard, realizat dintr-o singura bucată, compact, având suporții de sprijin ai picioarelor și cotierele atasați de scheletul metalic, nedetașabili, ceea ce îi conferă o greutate proprie minimă.

Fotoliu rulant 809 din piele ecologica

Modelul are o structură de rezistentă din oțel, vopsit electrochimic și este destinat transportului persoanelor cu un grad scazut de mobilitate, persoanelor în vârstă, pacienților aflați în faza de recuperare postoperatorie. Scaunul rulant se poate utiliza atât în interiorul locuinței, cât și în exterior, fiind comod și sigur în exploatare.
Scaunul cu roți este pliabil, ceea ce permite transportarea și depozitarea lui cu mare usurință. Toate cele patru roți sunt din cauciuc plin. Roțile frontale au dimensiunea de 20 cm, sunt mobile 360˚ și dotate cu spițe groase, rezistente la șocuri, iar cele posterioare au diametrul de 60 cm și sunt prevăzute cu spițe subțiri. Fiecare roată din spate este echipată cu manete de frânare care asigură siguranța și confort utilizatorului.
Tapițeria scaunului este elegantă, spătarul și șezutul sunt realizate din tapițerie lavabilă, în caz de murdărie se poate detașa și spăla, fiind ușor de curățat și întreținut