• lun. mart. 20th, 2023

Scaun de masaj Supearl

Un sistem de masaj 2D extrem de sofisticat echipat cu un set de brațe de masaj silențioase și completat de un scanner pentru a asigura acuratețea și eficacitatea masajului.

Ghidajul liniar curbat urmează perfect forma naturală a coloanei vertebrale, permițând masajul de la gât în jos până la coapse.

Poziție de masaj ultra-confortabilă care îndepărtează tensiunea de la mușchii din jurul coloanei vertebrale pentru a oferi un masaj și mai confortabil.

O senzație blândă de căldură pe spate îl face plăcut de masaj și atenuează tensiunea acumulată.

Masajul cu role extrem de eficient elimină tensiunea și stimulează circulația sângelui în câteva minute. Combinat cu masajul inovator frământat pentru gambe, scaunul vă va menține picioarele în formă excelentă.

Sistemul de masaj cu aer concentrat pe brate si picioare cu intensitate reglabila stimuleaza fluxul limfatic in muschi si aduce o usurare placuta.

Mai mult spațiu datorită posibilității de a muta scaunul de masaj pe perete.

Scaun de masaj Supearl

12 programe automate
6 tehnici de masaj
5 niveluri de reglare a vitezei

Telecomandă ușor de utilizat, intuitivă, panou de control încorporat și control vocal în limba engleză. Opțiunile extinse de control vă permit să selectați funcțiile preferate rapid și convenabil.

Una dintre opțiunile de masaj disponibile acum este programul de întindere pentru eliberarea stresului, care întinde ușor mușchii spatelui și picioarelor.

Magnetoterapia blândă aplicată în jurul mâinilor are ca scop regenerarea celulelor, crescând astfel eficacitatea masajului și menținând mâinile în stare bună.

Difuzoarele cu un sistem audio digital 3D pot fi folosite pentru a reda muzica preferată de pe propriul dispozitiv.

Și pentru a vă asigura că sunetele relaxante însoțesc întreaga sesiune de masaj, cotiera dreaptă este echipată cu încărcător wireless și port USB.

Linia frumos proiectată a scaunului, care îi definește aspectul modern, impresionează și adaugă caracterului său unic.

Combinațiile clasice de culori completează perfect interioarele, rămânând mereu la modă, în ciuda tendințelor în continuă schimbare.