• lun. mart. 20th, 2023

Scaun de masaj Esclusivo

Masajul cu brațele de masaj aduce o relaxare fericită pe toată lungimea coloanei vertebrale, mergând de la gât până la… fese. Cea mai lungă gamă de masaj de pe piață – 135 cm. Tehnologia îmbunătățită SL-Shape urmează perfect linia coloanei vertebrale pentru un masaj și mai armonios.

Acest masaj unic și perfect al gambelor se ocupă cu blândețe dar eficient de cele mai dureroase zone. Trei perechi de role de masaj vor asigura senzația de ușurare extraordinară, pe măsură ce picioarele tale sunt eliberate treptat de tensiune și greutate.

În plus, suportul pentru picioare reglabil va permite atât persoanelor scunde, cât și celor mai înalte să se bucure confortabil de masaj.

O senzație relaxantă de lejeritate și relaxare fericită, care amintește de o stare de imponderabilitate, este rezultatul ușurării coloanei vertebrale și a ameliorării blânde a tuturor tensiunilor în această (nu este surprinzător) cea mai populară poziție de masaj.

Scaun de masaj Esclusivo

4 brate de masaj
5 tehnici de masaj

Scaunul de masaj scanează coloana vertebrală cu o acuratețe remarcabilă și adaptează masajul la înălțimea ta, sporindu-i precizia și eficacitatea.

8 programe automate

Controlați masajul inovator ușor și convenabil folosind telecomanda intuitivă sau panoul încorporat pentru a selecta una dintre secvențele preprogramate. În plus, două sloturi de memorie disponibile vă permit să vă creați propriul program pentru ca totul să funcționeze așa cum doriți.

3 niveluri de reglare

Folosind fibra de carbon ca sursa de raze infrarosii, scaunul de masaj iti incalzeste placut spatele, oferindu-ti o senzatie de confort inegalabil.

3 niveluri de reglare

Sistemul airbag oferă antebrațelor, brațelor și picioarelor o relaxare perfectă.

Profită de această funcție extrem de practică și economisește spațiu în interiorul tău. Datorită funcției Zero Wall, deplasați fotoliul de masaj pe perete și bucurați-vă de spațiul liber – se va îndepărta singur în timp ce este înclinat.

Utilizați difuzoarele încorporate cu sistem de sunet 3D și bucurați-vă de muzica preferată. Conectați-vă telefonul la scaun prin Bluetooth și redați melodii liniștitoare direct de pe dispozitiv. Și cu portul USB de pe panou la îndemână, îți poți încărca telefonul și muzica nu se va opri brusc.

Apoi respirați adânc și îmbunătățiți-vă starea de spirit cu un ionizator de aer. Aerul ionizat evacuat de scaun va îmbunătăți calitatea generală a acestuia și va crește beneficiile fiecărei sesiuni de masaj.

Funcția de control vocal în limba engleză vă permite să schimbați ușor și convenabil programele și setările scaunului de masaj fără a fi nevoie să utilizați telecomanda. Dați comenzi încet și clar, iar scaunul va activa funcția pe care o alegeți.

În timpul fiecărui masaj, câmpul magnetic care acționează în jurul mâinilor îi sporește efectul, regenerând celulele și având efecte pozitive asupra stării generale a mâinilor tale.

Amintește de întinderea de dimineață, programul automat de întindere îți elimină tensiunea de pe mușchi, lăsându-i relaxați și odihniți.

Designul modern completat de combinații clasice de culori creează o fuziune unică care își poate găsi drumul în fiecare interior. Calitatea extrem de înaltă a finisajului tapițeriei și tehnologia din interior vă vor oferi un sentiment deosebit de confort.