• vin. mart. 24th, 2023

Masina electrica de tocat carne ETA Ambo III 5075, 2200 W, 2.3 Kg/min, accesorii carnati, pret 489.99 lei

Putere 2200 W
Capacitate de tocare 2,3 Kg/min
Material lame: inox
2 viteze
Functie pentru inversarea sensului de rotatie al motorului
Container de umplere metalic
3 site pentru tocat, 3 mm, 5 mm, 8 mm
3 palnii pentru carnati
4 accesorii pentru ras/feliat
Picioare antiderapante care asigura stabilitate pe suprafata de lucru

Masina electrica de tocat carne ETA Ambo III 5075, 2200 W, 2.3 Kg/min, accesorii carnati

Accesorii:
3 site pentru tocare fina 3 mm, medie 5 mm si grosiera 8 mm
3 accesorii pentru carnati cu diametre de 14/18/22 mm
4 accesorii de ras/feliat: razatoare grosiera, razatoare fina, razatoare de branza, razatoare pentru feliat subtire

Accesoriu “kebab” – se pot produce tuburi de carne Kebab
Va amintiti masinile de tocat masive ale bunicilor nostrii ?
Marele lor avantaj era longevitatea si intr-adevar au rezistat cateva decenii. Dar succesorul lor electric nu se lasa mai prejos. ETA Ambo III este construita la interior cu  angrenaje metalice astfel ca are o durata lunga de viata si este fiabila. Datorita cutitului din otel inoxidabil si a discurilor de tocat , poate rezista la toate tipurile de carne.

Protectie impotriva supraincalzirii si deteriorarii motorului
Lungime cablu de alimentare 1 m
Nivel de zgomot 85 dB (A) 1pW
Posibilitatea de a rade si felia o gama larga de alimente
Durata lunga de viata datorita elementelor din inox
Siguranta ridicata

Functia reverse – motorul masinii de tocat poate functiona si in sens invers astfel incat alimentele sa poata fi scoase prin partea de sus atunci cand aparatul se blocheaza.
Pe langa faptul ca tocati carne puteti face proprii carnati chiar la dumneavoastrai in bucatarie si deasemenea veti putea produce tuburi de carne Kebab. ETA Ambo III este de ajutor si la maruntirea/felierea alimentelor care nu sunt din carne.
Datorita accesoriilor speciale, puteti prelucra cu usurinta aproape toate tipurile de fructe , legume sau branza.
Siguranta in functionare este asigurata de protectia impotriva supraincalzirii si deteriorarii motorului. Picioarele antiderapante asigura stabilitate pe orice suprafata plana de lucru.
Daca nu aveti incredere in carnea gata tocata din magazin, va puteti pregati acasa la dumneavoastra asa cum va doriti. Cu siguranta veti recunoaste diferenta nu numai in calitate, ci si in gust.
Masina de tocat carne ETA Ambo III 5075 este utila pe tot parcursul anului, nu numai in perioadele aglomerate precum Paste, Craciun, Revelion etc. Oricand doresti sa pregatesti mancaruri care au la baza carne tocata sau legume tocate, ETA Ambo iti vine in ajutor si iti garanteaza prospetimea si calitatea ingredientelor utilizate. Preparate precum ciorba de perisoare, sarmale, chiftele, musaca sunt numai cateva din preparatele care sunt executate usor utilizand acest aparat.
Accesoriile pot fi utilizate pentru taierea, feliatul si rasul a aproape orice tip de fructe sau legume. Puteti folosi razatoarea pentru taiat / feliat pentru a procesa fructe, legume, branza si alimente cu structura similara. Razatoarea speciala pentru branza mai mare este conceputa pentru procesarea branzeturilor tari si pentru a produce pesmet.
Calitatea materialele din care este fabricata masina de tocat carne ofera durabilitate si rezitenta in timp. Atat masina cat si componentele si accesoriile sunt fabricate din materiale rezistente si de calitate (otel inoxidabil si materiale dure).

Culoare: Alb.