• joi. mart. 30th, 2023

Kit-ul de pictură pentru copii “Raccoon & Bear”

Dezlănțuie creativitatea
Dacă dorești ca timpul liber al copilului tău să fie utilizat într-un mod creativ, în același timp dezvoltându-și aptitudinile motrice precum și talentul de mic artist – avem ceva interesant pentru tine!

Kit-ul de pictură pentru copii “Raccoon & Bear” reprezintă un mix ideal pentru petrecerea timpului liber. Dacă celui mic îi place să deseneze și să coloreze, cu siguranță va aprecia acest set de pictură “Raccoon & Bear”. Tabloul creat poate fi chiar el un cadou inedit pentru decorarea camerei copilului. Micuțele animaluțe simpatice dar și personajele de basme așteaptă să fie aduse la viață prin culoare.

Vă prezentăm un set complet de pictură pentru copii cu vârstă între 7-9 ani, care distrează, dar și dezvoltă abilități în același timp!

Kit-ul de pictură pentru copii “Raccoon & Bear”


Setul conține următoarele:

 • Un șablon diagramă cu spațiile pentru colorat – pentru a-l ajuta pe cel mic să picteze
 • Pensule profesionale
 • Un set de acuarele acrilice, special selectat în funcție de modelul ales

Kit de pictură pentru copii

Efectele benefice ale pictatului
Știai că pictatul are un efect benefic asupra dezvoltării copilului tău?

 • dezvoltă creativitatea și aptitudinile manuale
 • dezvoltă răbdarea și concentrarea
 • asigură dezvoltarea abilităților motrice
 • îmbunătățește precizia mișcărilor și asigură dezvoltarea coordonării mană-ochi
 • stimulează exprimarea

Un cadou original!
Kit-ul de pictură este o idee originală de cadou pentru un mic artist și prietenii săi. Și nu numai!

 • Oferă copilului tău bucuria de a crea
 • Este un ajutor pentru dezvoltarea sa educațională în cadrul școlii sau grădiniței, printr-o activitate artistică inedită
 • Tabloul final poate fi oferit cadou bunicilor de ziua lor, din partea nepoților

Pictatul pe numere
Pictatul peste un șablon conform instrucțiunilor oferite îți vor ajuta copilul să atingă rezultate avansate fără ajutorul unui profesor.

Educația poate fi distractivă
Oferă copilului tău o mare bucurie și încurajează-l să devină un mic artist. Pictatul pe numere are un efect pozitiv asupra dezvoltării motrice a copilului și stimulează dorința de exprimare, îmbunătățește coordonarea dintre mâini și ochi, precum și abilitatea de concentrare.

Cele mai bune materiale
Un material canvas neted, excelent pentru pictat, pensule profesionale de pictat și un set de acuarele acrilice de calitate înaltă vor face din copilul tău un adevărat artist.

Șabloane îndragite de copii
Invită-l pe cel mic în lumea de basm. Special pentru micii iubitori de artă am creat motive vesele și colorate cu personajele preferate. Liniile de contur colorate îl vor ajuta pe cel mic să recunoască dinainte culoarea potrivită și să o folosească.

Materialul canvas este ideal pentru copii
Datorită suprafeței netede a canvas-ului special, pictatul este ușor și confortabil pentru copil, iar efectul final este cu mult mai impresionant decât pe materialele tradiționale. Materialul de înaltă calitate este întins pe o ramă de lemn natural (100% molid) și poate fi imediat pus pe perete, în camera copiilor.
Kit de pictură pentru copii

Dimensiuni piese:
33×23: 16.5×23 16.5×23