• vin. mart. 31st, 2023

Kit siguranta copii – banda si coltare moi, opritoare usa, sigurante sertar si priza, Diverse culori

ByMagazin universal

nov. 17, 2022
  • Pentru o locuinta mult mai sigura pentru copii
  • Regrupeaza toate elementele de protectie pentru: sertare, priza, usa, colturi si muchii
  • Pachetul contine benzi dublu-adezive

Kit siguranta copii

Kit de protectie pentru bebelusi si copii.

Cu produsele din acest kit va puteti face locuinta mult mai sigura pentru copii, incepand cu partea cea mai simpla, de protectie prize pentru copii si continuand cu protectia marginilor si colturilor mobilei.
Kitul contine:

  • 5 metri banda de protectie, cu banda autoadeziva inclusa
  • 8 coltare de protectie, cu banda autoadeziva inclusa
  • 6 protectii priza copii
  • 2 sigurante pentru usi si sertare
  • 2 opritoare pentru usa

Kiturile pe care noi le propunem pentru siguranta copiilor si bebelusilor regrupeaza practic toate elementele de protectie: sertare, priza,opritor de usa, colturi si muchii. 
Kitul este disponibil in 4 culori: maro, bej, alb si negru. Poti alege culoarea care se potriveste cel mai bine casei tale.

Sugestii de utilizare
Banda si coltarele din material dens si moale ce protejeaza copiii de ranile provocate de impactul cu muchiile si colturile pieselor de mobilier. Acestea se lipesc cu banda dublu-adeziva de marginile paturilor, dulapurilor, meselor, noptierelor, birourilor, colturilor peretilor etc., ajutand la prevenirea unor lovituri serioase. Pentru o fixare buna a adezivului recomandam curatarea si uscarea completa a suprafetei pentru montaj. 
Pachetul contine si o rola de banda dubla-adeziva pentru instalare. Rola adeziva nu este la fel de lata ca si banda de protectie si din acest motiv incearca sa o lipesti cat mai spre exteriorul acesteia – va fi mai greu pentru copii sa o dezlipeasca.
Se lipesc benzile adezive pe banda, avand grija sa aliniem cu marginea exterioara, pentru a oferi mai putin spatiu in care sa isi bage degetele copii pentru a trage de ele. Dupa aplicarea benzii adezive pe toate laturile, incepem sa dezlipim hartia de protectie.

Caracteristici
Banda si coltarele de protectie sunt facute din material flexibil, moale si rezistent, avand capacitatea de a absorbi socurile. Banda de protectie marca Empria este moale si rezistenta, aceasta protejeaza copiii de impactul accidental cu piesele de mobilier. Poate fi taiata astfel incat sa asigure si protectie pentru colturi de mobila.
Material: cauciuc nitrilic (NBR).
Pot fi folosite cu succes pe elemente din lemn, sticla, metal, ceramica, marmura, ciment, plastic etc.

Dimensiuni banda protectie
Lungime: 500 cm
Grosime margine: 1.2 cm
Inaltime: 3.5 cm
Dimensiuni protectie colturi
Lungime: 5.5 cm
Grosime margine: 1.2 cm
Deschidere: 3.5 cm
Instalare
Banda se poate taia usor cu foarfeca la dimensiunea dorita. La colturile elementelor de mobilier pot fi folosite coltarele incluse.
In pachet sunt incluse si benzi dublu-adezive, cu ajutorul carora se lipesc banda de protectie si coltarele pe mobilier.

Inainte de instalare se recomanda curatarea si uscarea suprafetei unde va fi montata, pentru o mai buna fixare a adezivului.
In procesul de baby-proofing al locuintei nu trebuie neglijat capitolul protectie priza. Acest kit acopera cu succez zona protectie prize copii, cu un set de 6 bucati.
Kitul de siguranta contine doua opritoare pentru usa. Opritorul de usa este un element de securitate foarte util si care poate proteja intreaga familie de accidente casnice. Instalarea opritorului de usa este extrem de simpla: pur si simplu fixati produsul pe cantul usii; acesta va impiedica inchiderea completa a usii. Scoaterea opritorului de pe usa este la fel de usoara.

Pachetul contine doua sigurante pentru usi si sertare. Cu ajutorul acestor sigurante textile puteti securiza sertare si usi de la dulapuri. Faptul ca sunt din material textil rezistent, le face foarte flexibile in utilizare.Montarea se realizeaza usor prin lipirea celor 2 zone adezive din fiecare parte. Se dezlipeste pelicula cu insemnul 3M si siguranta poate fi lipita unde este necesar.

Kitul de protectie pentru bebelusi si copii contine sase protectii pentru priza. Cu ajutorul acestor protectii de prize poti sa rezolvi rapid una dintre principalele griji pe care si le fac parintii: pericolul de electrocutare. 
Montarea se face foarte simplu, prin inserarea pinilor protectiei in priza. Pentru scoaterea protectiei se infig in gaurile acesteia pinii altei protectii si se extrage printr-o scuturare usoara.