• lun. mart. 20th, 2023

Set 2 Bratari Takahashi Brown din pietre semipretioase, pret 109.00 lei

Setul de 2 Bratari Takahashi Brown este realizat din pietre naturale semipretioase Fosila. Margelele din piatra fosila naturala sunt insirate pe un șirag din 100% nailon de cea mai bună calitate tocmai pentru ca această să se păstreze perfect in timp.
Mineritul a apărut în trecutul îndepărtat, a fost folosit în mod activ ca amulete. Proprietățile magice ale acestui mineral au fost folosite în ritualuri și ritualuri antice de către diferite popoare.
Pentru familie, reprezintă fericirea și bunăstarea. Un astfel de amulet este bine păstrat într-un loc vizibil în care întreaga familie se adună adesea. Adesea, decorațiile cu această piatră semi-prețioasă sunt stocate ca o moștenire de familie și sunt transferate din generație în generație.
Dacă țineți un amulet de la amonită la locul de muncă, în birou – promite un noroc bun în afaceri și creșterea carierei, și prosperitatea economică. Se crede că piatra amonită păstrează în sine istoria planetei. De aceea, pentru mulți, această piatră este un simbol al eternității și infinității, deoarece oferă șansa de a anticipa și de a simți legătura timpului.
Acest set este unul de-a dreptul deosebit. Poate fi ușor de accesorizat în orice tip de ținută!

Set 2 Bratari Takahashi Brown din pietre semipretioase

Caracteristici generale:

  • Realizate manual dintr-o coardă 100% din nailon, cu durabilitate ridicată.
  • Lungime brățară 19 cm.
  • Pietre naturale semiprețioase rezistente la apă, durabilitate GARANTATĂ.