• vin. mart. 31st, 2023

In productia si vanzarea de oja semipermanenta suntem cunoscuti ca si experti.

Consiliem consumatorii si retailerii in solutii de manichiura personalizata.

Oja semipermanenta Piko

Poti alege sa iti faci manichiura la salon, sau o poti face chiar de la tine de acasa. Specificam in dreptul fiecarei oje semipermanente modul de folosire al acesteia pentru a-ti fi cat mai usor sa realizezi o manichiura frumoasa, de acasa. Procesul de aplicare al ojei semipermanente este simplu: pur si simplu pe unghia pregatita in prealabil se aplica mai multe straturi de substante si oja care se polimerizeaza fiecare. In acest fel unghia capata o infatisare unitara, placuta si rezistenta. In afara de oja semipermanenta este necesara aplicarea unui primer, unei baze si a unui top coat. Foarte important este sa aveti si o lampa uv pentru polimerizarea unghiilor, este singura modalitate de uscare a ojei pe unghie.

Oferim o gama larga de oja semipermanenta, de la ojele simple, in 3 pasi, la cele 2 in 1 (care nu necesita baza), la oja semipermanenta 3 in 1, One Step, care nu necesita nici baza, nici top coat.

Astfel gasesti aici tot felul de oje care iti vor face procesul de manichiura cat mai usor, mai rapid si mai placut. Cu o gama variata de culori, texture si efecte pe care le poti da unghiei, nu te vei putea plictisi niciodata.