• lun. mart. 20th, 2023

Fotoliu de masaj Fantasy II, Lila Care

Fotoliu de masaj Fantasy II, Lila Care, cu incalzire, functie bluetooth audio, display, zero gravity, piele ecologica, Bej/Maro

Cea mai importanta caracteristica a fotoliului de masaj Fantasy II este aceea ca are functia de a se adapta usor in functie de caracteristicile scheletului uman, ce va oferi o experienta completa de masaj in propria locuinta, timp indelungat. Sistemul inteligent al acestui fotoliu ajusteaza mecanismul de masaj pentru a se potrivi fiecarui tip de corp.

Te poti bucura de masaj si muzica in acelasi timp. Astfel poti conecta fotoliul la telefon, tablet sau laptop prin bluetooth. Fotoliul este dotat cu un set de boxe incorportate, iar prin conexiunea Bluetooth veti putea asculta muzica preferata in timpul masajului. Boxele sunt dispuse in forma de U, astfel ca muzica se va auzi stereo.

Poti opta pentru un masaj al intregului corp sau pentru parti specifice, astfel acesta poate functiona sincron si continuu.

Fotoliu de masaj Fantasy II este dotat cu perne special pentru masaj cu o presiune puternica , ceea ce va duce la un masaj revigorant, soft sau profund.

Suportul pentru picioare este prevazut cu role specifice masajului talpilor, cu functie extensibila, perfecta pentru persoanele inalte, menit sa ofere un confort sporit persoanelor cu o inaltime de 190 cm.

Fotoliul de masaj Fantasy II beneficiaza de incalzire a spatelui ce elimina senzatia de rece si durere de spate. Lungimea de unda a razelor infrarosii coincide cu lungimea de unda a corpului uman, ceea ce permite ca energia sa fie absorbita de celule umane, activandu-le si stimuland metabolismul.

Caracteristici:

Bluetooth audio

Functie de incalzire

Pozitie zero gravity

Instalare usoara

Incalzirea gambei

Functie de intindere

Customizarea functiilor de masaj

O noua generatie de fotolii

Ajustare inteligenta

Masaj thai

20 programe de masaj

Imita masajul profesionist

Masaj complet

Incalzire constanta