• lun. mart. 20th, 2023

Canapea Christophe, catifea, roz, 3 locuri, 194 x 102 x 90 cm

Colecția Christophe se remarcă prin forma sa geometrică foarte accentuată. Mobilierul are o formă armonioasă și este gândit până la cel mai mic detaliu. Sezutul poate fi reglat cu perne mici cu captuseala moale, in timp ce pernele rotunde ofera un sprijin exceptional pentru antebrate. Picioarele metalice contrabalansează corpul lor expansiv oferind senzația de light. O gamă largă de elemente va permite o aranjare creativă a interiorului, în timp ce stilul lor neobișnuit și îndrăzneț vor da un caracter distinct oricărui spațiu.

Țesătură din velur luxos, de plus, cu o strălucire delicată. O alegere perfectă pentru model elegant de mobilier. ȚesăturA are o rezistență foarte bună la abraziune ceea ce îi prelungește considerabil durata de viață. Țesătura este extrem de moale și mătăsoasă la atingere. Poate fi curățată cu apă și călcată la temperatură scăzută. Este permisă și curățarea chimică. 

Canapea Christophe, catifea, roz, 3 locuri, 194 x 102 x 90 cm

Detalii: 

194 x 102 x 90 cm
Fabricat în Europa
Capacitate (kg): 300
Greutate maxima autorizata (kg): 300

Lățimea Meridianului (cm): nan

Adâncimea Meridianului (cm): nan

Lățime cotieră: 9,0

Înălțime cotieră: 64,0

Greutate netă a produsului (kg): 70

Volumul net (m³): 1,78092

Culoare: roz

Informații referitoare la transport:

Greutate totală (kg): 70,5
Volumul total (m³): 1,5156

IMPORTANT: Culoarea de pe ecran poate diferi de culoarea originală a țesăturilor din cauza setărilor diferite ale monitorului.