• lun. mart. 20th, 2023

Multicooker Primo, 4 programe pentru diverse rețete

Partenerul tău de nădejde în bucătărie

Ritmul nostru de viață este unul din ce în ce mai dinamic, iar ultimul lucru pe care dorim să-l facem la sfărșitul zilei este să ne petrecem ore în șir în bucătărie.

Multicooker Primo, 4 programe pentru diverse rețete

4 programe pentru diverse rețete

Adu la viață rețetele bunicii sau răsfoiește cartea de rețete – Multicooker Primo poate pregăti cu ușurință o multitudine de rețete – legume la abur, pește, terci, orez sau preparate prăjite. De asemenea, poți să folosești funcția DIY pentru a seta un program personalizat.

Delimano Multicooker Prime

Interfață simplă: este foarte ușor să alegi programul dorit cu ajutorul simbolurilor afișate direct pe ecranul tactil LCD.

De ce este atât de ușor să folosești Multicooker Primo?

  • 1Delimano Multicooker PrimeAlege rețeta și pregătește ingredientele
  • 2Delimano Multicooker PrimeAdaugă ingredientele, selectează programul și lasă dispozitivul să-și facă treaba
  • 3Delimano Multicooker PrimeBucură-te de o masă delicioasă!

Temporizatorul de 24 de ore îți oferă ocazia să pregătești mâncăruri în avans, astfel încât să te poți bucura oricând de o masă caldă – tot ce trebuie să faci este să iei o farfurie, să scoți bucatele din Multicooker și asta e tot! Masa este gata! Funcția de menținere a temperaturii păstrează preparatele calde, astfel ca tu să poți să te bucuri de ele oricând dorești.

Gătește fără monitorizare

Nu e nevoie să urmărești procesul de preparare. Cu Multicooker Primo poți uita de această problemă, așadar, acum ai mai mult timp pentru a pregăti o salată, un desert sau pentru a aranja masa.

Delimano Multicooker Prime

Vas interior cu înveliș antiaderent și dimensiune compactă

Multicooker Primo te va impresiona cu designul său modern – bază din oțel inoxidabil în combinație capacul negru. Se potrivește oricărei bucătării. Oala de 2 L este perfectă pentru a pregăti o masă caldă pentru una sau 2 persoane. Datorită designului compact, îl poți lua cu tine la casa de vacanță, la cămin sau în rulotă. Stratul antiaderent al bolului ușurează întregul proces de curățare.